Benvinguts

 

 “ Som Artesans de primera, i coneixem cada detall

perquè hem viscut pas a pas al llarg del temps, les

costums que ens envolten amb la gent d’aquesta terra.”

 

Entre la plana de Vic i el Berguedà, com un esglaó sobre el moianès hi trobem la comarca del Lluçanès, terra de vegetació, bellesa, tranquil·litat i ramaderia, envoltada de muntanyes conegudes com el Pedraforca i Cadí-Moixeró, boscos de pi vermell, pi blanc, roure martinenc i alzines, fan que aquesta comarca sigui un indret de costums, tradició i artesania.

 Lluçanés

Quin millor espai per l’elaboració de productes artesans que la comarca del Lluçanès, on Betara ens aporta tota l’essència formatgera d’aquesta terra, productes derivats de la llet de primera qualitat amb el millor tracte, respectant cada procés d’elaboració per aconseguir un producte exemplar i honorífic.

Betara, neix en el si d’una família treballadora agregada a la terra catalana. La família Berengueras, dedicada a la vida de pagès i per tant coneixedora de tot el món rural decideix als anys 90 comercialitzar productes catalans. En aquest punt és on comença la dedicació plena a l’entorn dels formatges, producte que elaborem de manera ben tradicional i a l’estil més artesà. Fabriquem formatge d’ovella cabra i vaca, madurats amb l’aire dels Pirineus que els dóna un sabor i un a qualitat ben característica de la nostra zona. Els nostres formatges són d’una qualitat molt acurada tal com ho és l’elecció de la llet que elabora el nostre producte, per aquesta raó fabriquem formatge pasteuritzat, i també amb llet crua per recordar el gust més tradicional de la nostra terra.

Des de fa 3 anys vam obtenir el distintiu de productors ecològics artesanals, és a dir produïm un formatge madurat a partir de bestiar etiquetat com ecològic i des de fa poc elaborem formatge fresc, mató i iogurt.
Hem arribat als 20 anys de vida amb la mateixa il·lusió que el primer dia, amb unes perspectives de futur molt encoratjadores i amb la mirada posada al mercat internacional, ja que els nostres productes han estat premiats a nivell mundial.

BLOG

 • Visita el Blog de BETARA

       - Clic a la imatge per entrar-hi!!.

   

   

Ultimes Notícies

 • FIRA ALIMENTARIA 2016 abril 22, 2016

  Del 25 al 28 d'Abril d'aquest 2016 ens trobaràs de nou a Fira Alimentaria Barcelona 2016.

  Visita'ns!

  Del 31 de març al 3 d'abril de 2014
  Del 31 de març al 3 d'abril de 2014

 • Nous Premis al World Cheese Awards 2013 Desembre 11, 2013

  4 Nous premis aquest 2013 :

  Un cop més som Noticia, aquest any 2013 han estat premiats 4 dels nostres formatges al World Cheese Awards 2013 :

  • Medalla de Plata pel Cabra Ecològic i pel Formatge de Vaca.
  • Medalla de Bronze pel Formatge de Cabra de Farcellet i pel Formatge de Cabra Cremós.

  Aquests quatre reconeixements fan que Betara sigui la formatgeria més premiada de Catalunya en la edició 2013 dels World Cheese Awards.

  Fes clic Aqui per visualitzar la noticia publicada al diari digital www.vilaweb.cat

  World Cheese Awards betara 2013