Presentacio Formatgeria

Els Nostres Productes

Sota l’etiquetat Artesà, Betara ens ofereix uns formatges amb sabor i aroma originals, amb identitat pròpia, resultat d’una elaboració que segueix els processos propis de la comarca del Lluçanès, amb les seves costums i tradicions.

Utilitzant les llets més naturals dels Pirineus, respectant segons el tipus de producte els temps de fermentació i amb les condicions òptimes de temperatura i humitat en el procés de maduració, els formatges del Lluçanès gaudeixen d’unes propietats úniques i específiques fruit d’una elaboració artesana.

 

Elaborats amb llet d’ovella:

"Curat al Romaní"

"El Pur d’ovella del Pirineu"

"El Gran Reserva"

"El Madurat amb llet Crua"

"L’ecològic"

 

Elaborats amb llet de vaca:

"Vaca petit Madurat"

"L’Atrevit, blau madurat"

"L’ecològic"

 

 

 

Elaborats amb llet de cabra:

"El Pur de cabra del Pirineu"

"El Cabra de llet crua"

"El de Cervesa"

"L’ecològic"

"Cabra Ecològic amb Cervesa Ecològica"

 

Per visualitzar les característiques de cada producte feu clic al menú superior per la categoria corresponent.

 

- Visualitza Pas a Pas l'elaboració de Formatge Artesa -

 
play