Llet de Cabra

"El Pur del Pirineu"

Posted by
in Cabra 1
on Novembre 11, 2012

Cabra Pirineu : un dels clàssics catalans, bo per naturalesa, amb un aroma únic. D’escorça característica gris, rugosa, la seva textura és cremosa i es fon a la boca, un gust particular i amb final d’anous, que té origen en la bona llet usada en l’elaboració, donen com a resultat un formatge que té l’èxit garantit allà on va.

Premiat al World Cheese Awards 2010 amb medalla d'Or.

Pes aproximat :  0.5kg i 1kg.

Cabra Llet Crua : Sensacions fresques i a l’hora intenses per a peces de caràcter artesanal, singulars i ideal per a iniciar-se en els nostres grans formatges. De sabor més concentrat i a llet de cabra, amb el seu punt just de sal i acidesa, aquest formatge de textura tancada i color marfil, us agradarà per ser un producte tradicional ben fet.

Pes aproximat : 1.5kg

El Cervesa :  formatge d'escorça personal, impregnada de les notes làctiques de la llet de cabra i la cervesa amb la que es van fent aplicacions suaus en la seva escorça per modificar-la i fer-la més aromàtica. Textura tova, untuosa, amb sensacions àcides i torrades, i un regust que ens recorda la cervesa. Per aquesta raó el maridatge ideal és amb la cervesa amb la que s'ha estat treballant el formatge.

Pes aproximat : 0.5kg