Llet de Cabra

L'ecològic : seguint el concepte de bo és salut, el formatge més natural de Betara, elaborat amb llet de cabra provinent de ramaderia ecològica presenta una escorça florida tipus Garrotxa, amb una textura tancada, d'un blanc molt pur, i una olor i gust de llet fresca, acidificada, amb regust final d'anous i lleugerament de bosc i floral. Ideal per acompanyar amb melmelada de tomàquet (ecològica, es clar) i anous.

Pes aproximat : 0.5kg

Cabra i Cervesa Ecològic : la mescla del formatge fregat amb cervesa amb l'elaboració a partir de la llet ecològica, dóna com a resultat una combinació d'ambdós. Olor amb matisos de cervesa (torrefactes, fusta, blat) i la llet de cabra (acidesa, llet fresca, bosc), que donen com a resultat un formatge complex i interessant, per degustar lentament.

Pes aproximat : 0.5kg

Premiat al World Cheese Awards 2012 amb medalla de Bronze