Vaca

"Vaca Petit Madurat"

Posted by
in Vaca 1
on Gener 18, 2012

Petit Madurat : formatge de mitjana maduració, amb escorça neta i compacte, de gust intens i lleugerament làctic, amb un punt de sal, resulta una opció ideal per a gaudir del formatge a qualsevol hora del dia.

Pes aproximat : 0,5Kg, 1Kg i 2Kg.

L'Atrevit Blau Madurat de Vaca:  com el seu nom indica, un d'aquells formatges per recordar...sobretot després de menjar. Olor intensa, salina i típica de formatge blau, que deixa pas a una textura humida i mantegosa, lleugerament granulosa, per explotar en gustos picants, salins i suficientment intensos per a ser recordat com un dels millors blaus del país. Ideal contrastar el gust amb complements dolços (compota o confitura de pera o figa, vi dolç i algun brioix, dels de veritat).

Pes aproximat : 0,5kg.

L'ecològic de Vaca : Producte de matèria prima natural i de qualitat : La Llet rica en àcid linoleic (provinent de la herba verda) d’aquest formatge ens pot arribar a proporcionar un 70% més d’àcids grassos OMEGA 3, més vitamines i més minerals, amb un sabor únic i textura suau, sense additius sintètics, ni pesticides.
Un producte amb llet de Qualitat AA “la mes alta possible”

Pes aproximat : 0.5kg