Llet d’ovella:

L'Atrevit Blau Madurat de Vaca:  com el seu nom indica, un d'aquells formatges per recordar...sobretot després de menjar. Olor intensa, salina i típica de formatge blau, que deixa pas a una textura humida i mantegosa, lleugerament granulosa, per explotar en gustos picants, salins i suficientment intensos per a ser recordat com un dels millors blaus del país. Ideal contrastar el gust amb complements dolços (compota o confitura de pera o figa, vi dolç i algun brioix, dels de veritat).

Pes aproximat : 0,5kg.

"El Cabra de llet Crua"

Novembre 11, 2012

Cabra Llet Crua : Sensacions fresques i a l’hora intenses per a peces de caràcter artesanal, singulars i ideal per a iniciar-se en els nostres grans formatges. De sabor més concentrat i a llet de cabra, amb el seu punt just de sal i acidesa, aquest formatge de textura tancada i color marfil, us agradarà per ser un producte tradicional ben fet.

Pes aproximat : 1.5kg

Product 5

Març 27, 2012

Quisque egestas consequat mi. Aenean orci mauris, viverra sit amet tincidunt eget, facilisis id ligula. Curabitur sollicitudin ornare justo vel pretium. Pellentesque adipiscing suscipit neque at pretium.

Fusce euismod

Març 23, 2012
Lorem ipsum dolor site ameteme consectetuer adipis elit. Praesentum vestibul moles.

Proine dictum

Març 23, 2012
Lorem ipsum dolor site ameteme consectetuer adipis elit. Praesentum vestibul moles.

Enim minima

Març 23, 2012
Lorem ipsum dolor site ameteme consectetuer adipis elit. Praesentum vestibul moles.

Sit voluptatem

Març 23, 2012
Lorem ipsum dolor site ameteme consectetuer adipis elit. Praesentum vestibul moles.

Ut perspiciatis

Març 23, 2012
Lorem ipsum dolor site ameteme consectetuer adipis elit. Praesentum vestibul moles.

Utem perspiciat

Març 23, 2012
Lorem ipsum dolor site ameteme consectetuer adipis elit. Praesentum vestibul moles.

BLOG

Març 23, 2012

Click a la imatge.

Blog

Del 25 al 28 d'Abril d'aquest 2016 ens trobaràs de nou a Fira Alimentaria Barcelona 2016.

Visita'ns!

Del 31 de març al 3 d'abril de 2014
Del 31 de març al 3 d'abril de 2014

Slide-5

Març 22, 2012

Quisque egestas consequat mi. Aenean orci mauris, viverra sit amet tincidunt eget, facilisis id ligula. Curabitur sollicitudin ornare justo vel pretium. Pellentesque adipiscing suscipit neque at pretium.

Slide-4

Març 22, 2012

Quisque egestas consequat mi. Aenean orci mauris, viverra sit amet tincidunt eget, facilisis id ligula. Curabitur sollicitudin ornare justo vel pretium. Pellentesque adipiscing suscipit neque at pretium.

2012

Gener 27, 2012

Quisque egestas consequat mi. Aenean orci mauris, viverra sit amet tincidunt eget, facilisis id ligula. Curabitur sollicitudin ornare justo vel pretium. Pellentesque adipiscing suscipit neque at pretium.

2010

Gener 27, 2012

Quisque egestas consequat mi. Aenean orci mauris, viverra sit amet tincidunt eget, facilisis id ligula. Curabitur sollicitudin ornare justo vel pretium. Pellentesque adipiscing suscipit neque at pretium.