Llet d’ovella:

Cabra Tipus Pirineu

Desembre 25, 2011

Formatge de Prova!!

Presentacio Formatgeria

Desembre 25, 2011

Els Nostres Productes

Sota l’etiquetat Artesà, Betara ens ofereix uns formatges amb sabor i aroma originals, amb identitat pròpia, resultat d’una elaboració que segueix els processos propis de la comarca del Lluçanès, amb les seves costums i tradicions.

Utilitzant les llets més naturals dels Pirineus, respectant segons el tipus de producte els temps de fermentació i amb les condicions òptimes de temperatura i humitat en el procés de maduració, els formatges del Lluçanès gaudeixen d’unes propietats úniques i específiques fruit d’una elaboració artesana.

Benvinguts

Desembre 25, 2011

 

 “ Som Artesans de primera, i coneixem cada detall

perquè hem viscut pas a pas al llarg del temps, les

costums que ens envolten amb la gent d’aquesta terra.”

 

Entre la plana de Vic i el Berguedà, com un esglaó sobre el moianès hi trobem la comarca del Lluçanès, terra de vegetació, bellesa, tranquil·litat i ramaderia, envoltada de muntanyes conegudes com el Pedraforca i Cadí-Moixeró, boscos de pi vermell, pi blanc, roure martinenc i alzines, fan que aquesta comarca sigui un indret de costums, tradició i artesania.

Pàgina 5 de 5