Llet de Cabra

Artesà Fines Herbes Ecològic :

Artesà Romaní Ecològic :

WORLD CHEESE AWARDS 2013

Desembre 11, 2013

Un cop més som Noticia, aquest any 2013 han estat premiats 4 dels nostres formatges al World Cheese Awards 2013 :

  • Medalla de Plata pel Cabra Ecològic i pel Formatge de Vaca.
  • Medalla de Bronze pel Formatge de Cabra de Farcellet i pel Formatge de Cabra Cremós.

Aquests quatre reconeixements fan que Betara sigui la formatgeria més premiada de Catalunya en la edició 2013 dels World Cheese Awards.

Fes clic Aqui per visualitzar la noticia publicada al diari digital www.vilaweb.cat

4 Nous premis aquest 2013 :

Un cop més som Noticia, aquest any 2013 han estat premiats 4 dels nostres formatges al World Cheese Awards 2013 :

  • Medalla de Plata pel Cabra Ecològic i pel Formatge de Vaca.
  • Medalla de Bronze pel Formatge de Cabra de Farcellet i pel Formatge de Cabra Cremós.

Aquests quatre reconeixements fan que Betara sigui la formatgeria més premiada de Catalunya en la edició 2013 dels World Cheese Awards.

Fes clic Aqui per visualitzar la noticia publicada al diari digital www.vilaweb.cat

World Cheese Awards betara 2013

Blog News (ca)

Juny 06, 2013

Visita el Blog de BETARA

     - Clic a la imatge per entrar-hi!!.

 

 

 

 “ Som Artesans de primera, i coneixem cada detall

perquè hem viscut pas a pas al llarg del temps, les

costums que ens envolten amb la gent d’aquesta terra.”

 

Entre la plana de Vic i el Berguedà, com un esglaó sobre el moianès hi trobem la comarca del Lluçanès, terra de vegetació, bellesa, tranquil·litat i ramaderia, envoltada de muntanyes conegudes com el Pedraforca i Cadí-Moixeró, boscos de pi vermell, pi blanc, roure martinenc i alzines, fan que aquesta comarca sigui un indret de costums, tradició i artesania.

"Mato Ecològic"

Desembre 09, 2012

L'ecològic de Vaca : Producte de matèria prima natural i de qualitat : La Llet rica en àcid linoleic (provinent de la herba verda) d’aquest formatge ens pot arribar a proporcionar un 70% més d’àcids grassos OMEGA 3, més vitamines i més minerals, amb un sabor únic i textura suau, sense additius sintètics, ni pesticides.
Un producte amb llet de Qualitat AA “la mes alta possible”

Pes aproximat : 0.5kg

Cabra i Cervesa Ecològic : la mescla del formatge fregat amb cervesa amb l'elaboració a partir de la llet ecològica, dóna com a resultat una combinació d'ambdós. Olor amb matisos de cervesa (torrefactes, fusta, blat) i la llet de cabra (acidesa, llet fresca, bosc), que donen com a resultat un formatge complex i interessant, per degustar lentament.

Pes aproximat : 0.5kg

Premiat al World Cheese Awards 2012 amb medalla de Bronze

"Artesà Ecològic"

Desembre 09, 2012

L'ecològic : seguint el concepte de bo és salut, el formatge més natural de Betara, elaborat amb llet de cabra provinent de ramaderia ecològica presenta una escorça florida tipus Garrotxa, amb una textura tancada, d'un blanc molt pur, i una olor i gust de llet fresca, acidificada, amb regust final d'anous i lleugerament de bosc i floral. Ideal per acompanyar amb melmelada de tomàquet (ecològica, es clar) i anous.

Pes aproximat : 0.5kg

"L'ecològic"

Desembre 09, 2012

Llet de producció ecològica : Producte de matèria prima natural i de qualitat , la Llet rica en àcid linoleic (provinent de la herba verda) d’aquest formatge ens pot arribar a proporcionar un 70% més d’àcids grassos OMEGA 3, més vitamines i més minerals, amb un sabor únic i textura suau, sense additius sintètics, ni pesticides.
Un producte amb llet de Qualitat AA “la mes alta possible”

Pes Aproximat : 0.5kg,

"El de Cervesa"

Desembre 09, 2012

El Cervesa :  formatge d'escorça personal, impregnada de les notes làctiques de la llet de cabra i la cervesa amb la que es van fent aplicacions suaus en la seva escorça per modificar-la i fer-la més aromàtica. Textura tova, untuosa, amb sensacions àcides i torrades, i un regust que ens recorda la cervesa. Per aquesta raó el maridatge ideal és amb la cervesa amb la que s'ha estat treballant el formatge.

Pes aproximat : 0.5kg

"El Gran Reserva"

Novembre 14, 2012

Ovella de llarga maduració:  pensat per a ser guardat durant temps, aquest formatge de llarga maduració concentra fins a límits insospitats tot el seu aroma. En resulta un producte intens, dels formatges clàssics manxegos, amb gust concentrat a llet d’ovella i quall, vegetal al final, i molt apreciat pels aficionats formatgers.

Pes Aproximat : 3kg.

 

Ovella petit:  el més suau de la nostra gamma de grans formatges. Escorça tancada, textura concentrada, color groc intens, aromes animals, en definitiva un formatge amb molt de gust. Pels bons aficionats al formatge, per gaudir-ne a poc a poc, acompanyat d’un bon vi negre de llarga criança i un bon pa de pagès.

Pes Aproximat : 0.5kg o 1kg.

Premiat al World Cheese Awards 2010 i 2012 amb medalla de plata.

"Curat al Romaní"

Novembre 14, 2012

Formatge amb romaní: aromatitzat amb romaní autèntic d’herbolari, en aquesta herba resideix el seu caràcter. Fet amb llet d’ovella, i embolicat amb l’herba, es combinen les notes intenses del formatge amb les fresques i aromàtiques de la herba. Una combinació única, que us farà redescobrir els productes aromatitzats.

Pes Aproximat : 3.5kg o 5kg.

"El Pur del Pirineu"

Novembre 11, 2012

Cabra Pirineu : un dels clàssics catalans, bo per naturalesa, amb un aroma únic. D’escorça característica gris, rugosa, la seva textura és cremosa i es fon a la boca, un gust particular i amb final d’anous, que té origen en la bona llet usada en l’elaboració, donen com a resultat un formatge que té l’èxit garantit allà on va.

Premiat al World Cheese Awards 2010 amb medalla d'Or.

Pes aproximat :  0.5kg i 1kg.

Pàgina 1 de 5